RheumaBuddy

Få overblik over din gigt. Dag for dag.
Lær at se sammenhænge og opnå kontrol.
Brug RheumaBuddy som dokumentation hos din reumatolog og bliv samtidig
en del af et buddy-netværk af andre unge med gigt.

RheumaBuddy Diary
pexels-photo-367273.jpeg
 

Features

RheumaBuddy er en app til “self-empowerment”. Det vil sige, at den hjælper dig til at få mere kontrol over din gigt og få flere gode dage – blandt andet ved at du får et større overblik, kan se sammenhænge i din tilstand og nemmere gennemskue, hvad du selv kan gøre for at påvirke sygdommen positivt. Du kan bruge appen, når du skal tale med din reumatolog og beskrive din sygdoms udvikling siden sidste besøg – med RheumaBuddy har du konkret dokumentation. Og så har appen en særlig funktion udover at kunne dokumentere dine dage med gigt. Den har nemlig også en buddy-funktion, hvor du via et online netværk for eksempel kan spørge om råd, bede om hjælp eller måske selv hjælpe andre unge med gigt på dine gode dage. Og du bestemmer selv, om dit netværk skal bestå af alle brugerne eller af udvalgte ”buddies”.

 
 

HOLD STYR PÅ DINE SYMPTOMER

Ved at bruge RheumaBuddy’s smiley-barometer kan du hurtigt og nemt registrere dine daglige gigtsymptomer. Du kan selv bestemme, hvilke symptomer du gerne vil holde øje med. Appen hjælper til at registrere, huske og følge din udvikling over tid.

 

HVAD VAR SÆRLIGT VED I DAG?

Du kan tilføje noter om din dag, og angive hvilke led som gør mest ondt i dag på smertekortet. RheumaBuddy giver dig et overblik over din dagbog og smerter, som kan være en god støtte senere - især når du besøger din læge.

 
 

LÆR MERE OM DIG SELV OVER TID

Få overblik over dine symptomer over en periode i en graf, der opsummerer din udvikling i de sidste par måneder. Du kan vælge at se på hvert symptom hver for sig eller se hvordan de forskellige egenskaber hænger sammen.

 

BLIV EN DEL AF RHEUMABUDDYS COMMUNITY

Du kan udover at bruge appen som personlig dagbog også blive klogere på livet med gigt ved at blive en del af RheumaBuddys community. Et trygt netværk, hvor du kan stille spørgsmål og bede om hjælp fra andre med gigt og ikke mindst tilbyde din hjælp til andre. Du kan blive medlem i community både med din profil, eller anonymt.

 

Har vi fået sagt, at RheumaBuddy er gratis?

Til professionelle

 

RheumaBuddy er i første omgang en hjælp for den gigtramte til at få unik indsigt i sin egen sygdom – og dermed også blive motiveret til at bryde dårlige vaner og ændre livet i en positiv retning. For dig er RheumaBuddy også en hjælp.

Hvorfor? Fordi dit eget grundlag for at behandle og rådgive den enkelte patient bliver stærkere funderet. Til konsultationerne kan patienten ofte ikke præcist beskrive, hvordan de har haft det siden sidst og hvad de har foretaget sig. Derfor får du heller ikke et helt retvisende billede på deres generelle tilstand og hvilken behandling, der er den bedste for dem.

Når din patient bruger appen, får du til gengæld et helhedsbillede frem for et øjebliksbillede.

Du får flere informationer og en bedre forståelse for din patients reelle hverdag. Og det gør, at du nemmere kan skræddersy din behandling af den enkelte patient og dermed tilbyde et endnu bedre behandlingsforløb.

Vi videreudvikler løbende RheumaBuddy og har allerede nye versioner på tegnebrættet. Derfor tør vi godt afsløre, at vi arbejder på en ny service til professionelle og sundhedspersonale inden for reumatologi. En service, der vil gøre det endnu nemmere at få et indblik i, hvordan den enkelte patient er påvirket af gigten.

Tilmeld dig vores nyhedsmail om appen – så er du sikker på at få besked, når der sker noget nyt.

 
 
 

Vidste du, at appen vandt to EULAR awards?

 

RHEUMABUDDY ER NU TILGÆNGELIGE I FLERE END 30 LANDE I EUROPA!

 
jrickmann-120-160x160.jpg
 

"Alle unge med gigt får nu et redskab til at få overblik over sygdom og symptomer - et digitalt værktøj, som vi længe har manglet, og som kan registrere gigtens udsving mellem besøg hos lægen. Det er et stort ønske, at vi unge patienter kan tage styring af vores egen sygdom, og med kombination af venskabs-funktionen, har RheumaBuddy et meget stor potentiale til at få enorm stor betydning for den enkelte patient og bidrage til langt bedre behandlingsforløb. FNUG har arbejdet længe med projekter som f.eks. 'min sygdom skal ikke ta' mig', der nu munder konkret ud i RheumaBuddy. Det er vi i FNUG mega stolte af."

James Rickman
Næstformand, FNUG

 
PageFiles-2005517227-Berit-Schiottz-Christensen2-160x160.jpg
 

"Unge med gigt har brug for et nutidigt værktøj til at sætte sig selv i centrum og tage ansvar for egen sygdom. RheumaBuddy er relevant for de unge og meget illustrativt med henblik på at beskrive de daglige variationer i den unges liv med gigt. Denne app kan bibringe bedre oversigt over variation i symptomer og behandling."

Berit Schiøttz-Christensen
Rheumatolog og professor

 
283396e-160x160.jpg
 

"De unge er trods kronisk sygdom dygtige til at håndtere deres sygdom. Med appen får de et værktøj, der med brug af smartphones og sociale teknologier taler deres sprog. En virtuel ven, der hjælper dem med at tage styringen i forhold til deres egen sygdom og samtidig åbner et fællesskab til andre unge med gigt, hvor der skabes et fortroligt rum til vidensdeling og mulighed for at hjælpe hinanden."

Andreas Dam
CEO Daman

Partnere

At styrke unge med gigt og give dem et digitalt værktøj til at tage hånd om sygdommen. Det er lige præcis grunden til at vi har udviklet RheumaBuddy. Men hvem er det der står bag? For at opnå det bedste resultat er der et tæt samarbejde mellem Daman, der har udviklet selve appen, medlemmer af ungdomsforeningen FNUG (ForeningeN af Unge med Gigt) og reumatolog og professor Berit Schiøttz-Christensen.

FNUG logo

FNUG

Unge kan også få gigt. Derfor findes FNUG – ForeningeN af Unge med Gigt. Her mødes vi og snakker om gigten og alt det, der følger med. Men vi snakker, ligesom alle andre unge, også om en masse andet. FNUG har eksisteret siden 1983 og arbejder på at gøre livet lettere for unge med gigt og også øge kendskabet til, at det ikke kun er ældre mennesker, der får gigt.

fnug.dk

Daman

Daman

Daman er et digitalt bureau, som er specialiseret inden for sundhedsområdet. Vores mission er at forbedre sundhed og livskvalitet gennem digital innovation. Vi er passionerede omkring teknologi og det digitale medie og leverer services, der forbedrer livet for patienter og støtter sundhedspersonale i at give bedre behandling.

 

Det er her, du får nyheder om appen!

 

 
 

Skriv til os - vi lytter altid

Har du en ide, et forslag, input eller andet du vil gøre os opmærksom på? Kunne du tænke dig at være med til at teste nye versioner af RheumaBuddy? Eller vil du være med til at unge med gigt i andre lande får mulighed for at bruge RheumaBuddy? Send os en mail – og så gør vi alt for at kontakte dig hurtigst muligt.

 

Send os en mail – og så gør vi alt for at kontakte dig hurtigst muligt.

Navn *
Navn